Sunday, September 14, 2008

Bazaria Larut Malam Danau Kota Uptown

Lepas balik dari Kota Damansara, Zuer pergi Danau kota, Setapak dengan sepupu Zuer and sambil shoping kat Bazaria larut malam, Danau Kota. Uhhhh ramainya orang kat sini...biasa lah malam minggu kan. Macam biasa Danau kota nie menyajikan jualan-jualan murah seperti baju, seluar jins, jam dll.

Sebenarnya Zuer datang sini sebab nak cari stiker kereta baru. Tapi tak banyak yang baru. Yaz kat JB ada jual Stiker kereta All black tak? Yang panjang. kalau ada tolong bagi tau Zuer k !!

Dalam keheningan malam dan ramai orang terdengar lah suara2 sumbang dari pertandingan kareoke kat sini.. So siapa yang nak melalak sampai pagi boleh saja kat sini. PERCUMA jer..

Lelong !!!! Lelong...!!! Seluar jins Levis nie dijual dengan harga RN 35 sepasang...

Sesak !!!!


Leleong...Baju murah RM 10 Sehelai. Sempat gak Zuer beli 2 helai.
Ermmm murah kan pelita buluh nie? 5 batang, RM 10 inggat jer.

Balik dari Uptown, Zuer singgah kat Jalan 223 Petaling Jaya untuk makan nasi lemak panas. Nasi lemak panas kat sini memang best kat PJ. Selera Makan Jalan 223 terletak berdekatan Pejabat Urusan Amway Malaysia. So datang lah kat sini dan cuber rasa nasi lemak dorang. Pasti terangkat. Baik punya !!!!


























4 comments:

  1. apa yg terangkat tu Zuer,cuba habaq mai sat...

    ReplyDelete
  2. ALL BLACKS rugby team dr NZ tu ker??

    ReplyDelete
  3. abg adie..- terangkat ponggong lah...panas !!!

    ReplyDelete
  4. Yaz - yap rugby team dr nz tu ....pandai pun

    ReplyDelete

Korang tulis apa2 comment pun...tapi jangan mare ye kalau tetiba jer komen tu tak dipublish kan...Mungkin ada unsur2 fitnah, kutukan dan sewaktu dengannya..Di sini bukan tempatnya...Disini tempat nak bertukar2 pengalaman dan merapatkan hubungan kawan2. Harap maklum...Selamat berblogger...!!!!