Tuesday, October 7, 2008

Berkaroke Bersama Rakan Sekerja

Petang tadi, Zuer dan beberapa rakan sekerja berkaroke selepas abis kerja. Kita orang sampai di KTV, Jalan Ampang dalam pukul 1.00 T/hari. Pusing-pusing cari parking dalam hujan yang lebat.

Kak Lin, tengah dok tanya nak lagu aper...? Jari duk menekan, mata tempat lain..huhuhu


Kak Dib, Ohhhh...sungguh lunak suara mu...!!!


Awie...nyanyi dengan penuh perasaan !!!!...Nampak urat leher tuh!!!


Nie lah...makan tengahari kami....Nasi lemak Old Town yang ditaja oleh Mr Awie...Tq Wie


Koleksi Karoke Yang Perlu Ditonton bersama !!!




video video
video

17 comments:

  1. Kalau nak tengok aksi Zuer menyanyi.. sila ke blog saya

    www.septembersebelas.blogspot.com


    hehehe.. Putu.. Jom.. jom!RUgi tak tengok!!

    ReplyDelete
  2. zuer,nazz nak jemput nyanyi kat majlis kawin boleh hehehe

    ReplyDelete
  3. apsal video pertama tu goyang2? Zuer BERGOYANG sama ker? hahahahahaahah..*Pekop mulut

    ReplyDelete
  4. Salam Zuer,
    Kja suka tengok yg tegang urat leher tu... nampak gigih... hahaha..

    BTW, selamat ari raya, maaf zahir batin..

    ReplyDelete
  5. hehe..

    tuan yg empunye blog tak buh lak video masa nyanyi yea. tp takpe...dah tgk kt blog org lain dah :D.

    opsss..tak bg salam terus terjah jer kan. takpe kan ni singgah beraya nih!

    ReplyDelete
  6. Kak Dib, ermmm......siap promote lagi yek !!!

    Naz, boleh...boleh...boleh....

    Yaz, sajer goyang kan...ikut rentak lagu....

    eQ, yer ker....tak sangka plak yek...kenaper dekat? sama kan best...

    Kak ja, nanti zuer bagi tau dier...kak ja minat kat dier...Hehehehehehhe

    ReplyDelete
  7. meriah hari raya anda. saya pulak kena kerja dan dikerjakan masa raya waaaaaaaaaaaaaaa.
    http://ctabnoorsina.wordpress.com

    Nak tanya ni. camner nak letak blog kawan2 kat blog kita?

    ReplyDelete
  8. ader sesiapa yang sudi nak belanja saya lagu barang 2 -3 buah untuk dikaraoke kan?

    ReplyDelete
  9. ctabnoorsina, ermm Zuer tak tau lah plak..sebab u pakai wordpress.

    Ciktipah, ader lah...lawati...http://www.septembersebelas.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. wokay kak dib.. sat gi putu masuk..hehehe..
    nak kena skodeng bideo zuer nanyi pulak..

    wah..best ah korang yek.. dlm tensen2 keje..sempat lagi karaoke tu..

    ReplyDelete
  11. nanti kita potong kek sama. hehe..

    p/s: sorry tadi ym dc...line mcm sial je...

    ReplyDelete
  12. Wahh..best2 karaoke sesama teman opis..leh release tension gak tuu...hehe

    ReplyDelete
  13. Kak Putu....ala Zuer nyanyi biasa2 jer

    eQ, no prob bro...

    Ad, heheheh

    ReplyDelete
  14. karaoke,,,, lama tak berkaraoke....last sekali dengan other bloggers di Jusco Selatan..green Box hari tu ...
    Release tension kalau berkaraoke

    ReplyDelete
  15. Dr Syukur...tau tak per...hehehe

    ReplyDelete
  16. tu dia...sampai nak terputus urat tengkok...power sungguh

    ReplyDelete

Korang tulis apa2 comment pun...tapi jangan mare ye kalau tetiba jer komen tu tak dipublish kan...Mungkin ada unsur2 fitnah, kutukan dan sewaktu dengannya..Di sini bukan tempatnya...Disini tempat nak bertukar2 pengalaman dan merapatkan hubungan kawan2. Harap maklum...Selamat berblogger...!!!!