Saturday, October 25, 2008

Study kat tepi sungai


Zuer terima MMS dr seorang teman yang mengatakan dia tengah study di tepi sungai. Sungai mane Zuer x tau...dia x ckp pun.. Tulah kalau belajar sambil bekerja. Untuk mencapai segulung MBA. 4 my friend...good luck 4 ur exam...

3 comments:

  1. teman zuer ni amik MBA yea? mesti dah nak exam kan.

    leh bekenalan ke ngan teman tu?

    ReplyDelete
  2. ala ci tipah...roomate cik tipah dulu2 masa belajar kat uitm ler...tak kan dah luper kot....aduhhh...kannnn...teman tapi mesra u ler....larikkkkkkk !!!!

    ReplyDelete

Korang tulis apa2 comment pun...tapi jangan mare ye kalau tetiba jer komen tu tak dipublish kan...Mungkin ada unsur2 fitnah, kutukan dan sewaktu dengannya..Di sini bukan tempatnya...Disini tempat nak bertukar2 pengalaman dan merapatkan hubungan kawan2. Harap maklum...Selamat berblogger...!!!!