Sunday, January 11, 2009

Tiket ke Singapura Habis !!!

Sepupu Zuer yang duduk di Singapura akan melangsungkan perkahwinannya pada awal bulan depan. langsung Zuer teman kan bonda dan Mak Zuer ke KL Sentral untuk mendapatkan Tiket ke singapore. Sampai kat kaunter... " Maaf puan ...tiket ke Singapura pada 31 Jan 2009 telah habis dijual." Macam maner lah boleh habis...? Rupa2nya masa tu cuti sekolah rupanya...semperna Tahun Baru China...

So Bonda pun beli untuk tiket balik jer...terpaksa lah Zuer ker Stesen Keretapi Kuala Lumpur untuk cari tiket bas plak...

Ramai yang tunggu giliran. Sistem nombor digunakan untuk melancarkan jual beli tiket !!!



Untuk keterangan lanjut.....sila hubungi no. di atas...


Stesen Keretapi Kuala Lumpur


8 comments:

  1. harap-harap dapat juga ke Singapore dan menghadiri majlis perkahwinan disana. hv a nice trip.

    ReplyDelete
  2. salam...have a safe journey to singapore ok!

    ReplyDelete
  3. tringin lak su nk naik ketapi neh..ihiks!

    ReplyDelete
  4. Last gwe ke Singapura masa umur gwe 9 tahun..!! Caya tak? Huhu..!

    ReplyDelete
  5. teringin nak pergi jejalan kat singapura tapi sampai skang tak berkesempatan lagik.huhu..

    lagi satu teringin nak naik ketapi.blum pernah naik lagi. LRT tu biasa dah.hehe

    ReplyDelete
  6. Pergi ke Singapore naik coach memang best dan berbaloi....tetapi Singapore cepat sangat berubah... Crew yang rakyat Singapore pun cakap every 3 months Singapore will be different.

    ReplyDelete
  7. Tiket ke Singapore habis? Lepas tu kena ambil tiket ke JB then ke Singapore lah? Paling tak best ialah di imigresen. Kalau kena hari Sabtu ke, memang letih queue up! Panjang bebenor.

    ReplyDelete
  8. kajangmalisenyumjetakgelakpungggheheJanuary 22, 2009 at 10:29 AM

    ---->So Bonda pun beli untuk tiket balik jer...terpaksa lah Zuer ker Stesen Keretapi Kuala Lumpur untuk cari tiket bas plak...<---- nih sib baik la cari tiket bas kan, kalau dibuatnya carik tiket kapalterbang kat stesen kete api..sapa nak jawab? kikiki.....

    ReplyDelete

Korang tulis apa2 comment pun...tapi jangan mare ye kalau tetiba jer komen tu tak dipublish kan...Mungkin ada unsur2 fitnah, kutukan dan sewaktu dengannya..Di sini bukan tempatnya...Disini tempat nak bertukar2 pengalaman dan merapatkan hubungan kawan2. Harap maklum...Selamat berblogger...!!!!