Thursday, February 5, 2009

Award From kak Putu


1. Copy Badge Cute Blogger Award di atas untuk diletakkan di blog anda.

2. Link atau ceritakan kembali siapa yg memberikan award ini kepada anda.

- Award ini diberikan oleh Kak Putu @ Ibu yang tengah Mengandung !!!!!
3. Penyampai anugerah?


- Melalui comment...."ish..sedapnya roti bakar tu..zuer, masuk blog kak putu..ambik award yek..”


4. Setiap blogger hendaklah menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memberikan anugerah ini kepada pemenang seterusnya.



a) Anak kedua dari 3 adik beradik
b) Terlalu aktif dan kadang2 moody
c) Duduk ngan mak ( anak Mak lah katakan !!! )
d) Masih bujang (3 tempat masih kosong)
e) Penyabar...tapi kadang kala meletop gak !!!
f) Ingin mencapai kehidupan yang bahagia
g) suka belajar benda2 baru
h) tak suka orang hipokrit/menipi/temberang dan sewaktu dengan nya
i) suka ambil gambar
j) suka ramai kawan baru !!!



5. Akan aku berikan anugerah ini kepada :-

Semua kawan-kawan yang tengok N3 nie...Kita kongsi sesama k...
Kalau tak nak tulis semua nie pun tak per...just copy and pastu paste jer kat blog korang jer !!!

4 comments:

  1. yang baki satu lagi pun belum buat lagi...(masih ingat tau zuer)

    ReplyDelete
  2. Pj Selamba...dah tengok...? Copy pastu paste kan lah

    ReplyDelete
  3. Abg Syam...Wow..tu kes tahun lepas tuh...ya abg syam ada utang lagi...!!!

    ReplyDelete

Korang tulis apa2 comment pun...tapi jangan mare ye kalau tetiba jer komen tu tak dipublish kan...Mungkin ada unsur2 fitnah, kutukan dan sewaktu dengannya..Di sini bukan tempatnya...Disini tempat nak bertukar2 pengalaman dan merapatkan hubungan kawan2. Harap maklum...Selamat berblogger...!!!!