Sunday, September 7, 2008

Lepas Buka Pergi Mane?

Lepas berbuka puasa nak pergi mana ek? Zuer, Aheq, Sha, Epul Dan Faiz lepak2 kat kedai makan sambil berborak2. Dengar cerita CINTA luahan Faiz....dan sebagainya....

Macam nak tembak orang jer ko nie Aheq!!!


Gambar2 sha apabila senyum dan apabila melihat sesuatu yang menarik !!!

Nampak cantik plak gong nie. Gong nie untuk diketuk pabila masuk waktu azan yang menandakan "Telah masuk waktu sembahyang Maghrib bagi kawasan Kuala Lumpur dan kawasan yang sewaktu dengannya"

KetiaQ Goreng !!! Berselera kan Epul? Mcm tak pernah makan benda nie plak ko.. Jangan lah Ko nihhh !!!

Nie pulak Nasi Lemak Ayam yang menjadi santapan Faiz..Menyelarakan..Tapi ko nie Faiz kenaper tak makan kacang-kacang tu.. Takut cerawat naik ker?

Ala-ala jaga badan gitu kan !! Zuer makan roti ngan kaya + mentega. Heheheh



Apa yang korang pening-pening kan nie Epul ngan Sha oiii.. Fikir pasal Paris ker? hehhe banyak kan pesanan dari kekawan. Hadiah dr paris untuk Birthday Zuer jgn luper k. Ha...jgn lupa beli batu dari Paris buat Faiz...dia nak buat aper ntah batu tu. !!! nak main guli kot tak pun main batu seremban.. Ahakkkkzzz..Larikkkkkk !!!!


Amboi Faiz!!!! Senyum lebar nampak !! Nampak gigi...Anyway u are so sweet !!! Senyum sokmo !!!

Hahahha..tu lah biler makan jgn fikir pada orang lain. Pelik kan kalau makan org selalu tergigit lidah..ko nie pelik..gigit bibir plak.. Harus gitu.!!


Bergambar dengan org arab ker faiz? .. Nampak mata jer...Jejaka tu?

Jemput minum !!!

Kehadiran ku di sini bukan saja menghiasi blog aku tetapi untuk merapatkan hubungan dengan kawan2. Jadi sesiapa yang tak suka atau tak boleh tahan tengok entry 2 nie..Harap...dengan izin keluar segera dari blog ni !!!.

11 comments:

  1. apa hal pulak tulisan besar besar kat bawah tu Zuer ? Pedulikan ajer la cakap org... see my blog motto if it gives u a bit of inspiration.. he he

    ReplyDelete
  2. aiyoo..dia punya dissclaimer, bessar bebeno font tulisannya!! hehehe...

    Ni apsal nk lari2 nih??

    ReplyDelete
  3. suka gong tu...bagus juga idea memalu gong bila bila dah masuk waktu.suka mata n gigi Faiz...

    ReplyDelete
  4. Abg Syukur- Tak delah, adalah hamba Allah nie masuk blog Zuer pastu cakap yng bukan2. Mcm bagus her dier. Tak kenal pun... Hahah memang photo kat abgnya blog begitu memberi inspiration yang amt berguna....asyik pasal makan jer...hehhe

    ReplyDelete
  5. Yazz- Kalau ada font yang besau lagi Zuer nak letak kat situ..Mana ada larikkk.karang jatuh kang!!! padan muka...Larikkkkkkkkkkkk !!!

    ReplyDelete
  6. Ang Adie - hehehhe best kan? Datang lah kat restaurant Rasa sayang kat jalan Yap kuan seng RM 48 ++...
    Suka ker mata n gigi faiz ker? nanti zuer pinjam kan. Tu pun kalau dak faiz tu bagi...heheh

    ReplyDelete
  7. nasi lemak tuh macam dekat old town jek cara dia serve kan? he he

    ReplyDelete
  8. faisal admar - yap...sorng kawan bie nak pekerna nasi lemak kat old town. Tak penah rasa katanya. Tpi tak makan kacang. Uhhh

    ReplyDelete
  9. adehh.. ni faiz ni... dah lama tak update blog.. dah tak ingat dah nak buat blog macam mana.. hehehe

    ReplyDelete
  10. Faiz - ingat kan saper lah yang anonymous tadi. Faiz upanya. La awat dah lama tak update blog. last sekali tahun 2005?

    ReplyDelete

Korang tulis apa2 comment pun...tapi jangan mare ye kalau tetiba jer komen tu tak dipublish kan...Mungkin ada unsur2 fitnah, kutukan dan sewaktu dengannya..Di sini bukan tempatnya...Disini tempat nak bertukar2 pengalaman dan merapatkan hubungan kawan2. Harap maklum...Selamat berblogger...!!!!