Monday, September 8, 2008

Upin & Ipin


Saksikan animation Upin & Ipin Setahun Kemudian (Musim Kedua) yang ditayangkan setiap Jumaat hingga Ahad pukul 7.00 malam di TV9. Best sangat !!! walaupun its animation. Tapi ia menarik.!!

Zuer rasa pasti semua orang suka melihat gelagat Upin & Ipin. Zuer pasti mesti Yazz suka tengok rancangan nie. Hahhaaa...Yaz ko tengok tak cerita nie?

Untuk melihat Episod2 tahun lalu..... boleh lah layari http://www.upindanipin.com.my/


10 comments:

  1. oh animasi ni lah my sis selalu nak tengok tapi asyik terlepas haha! tambah² bulan puasa kan... asyik dan syahdu dengan makanan!

    ReplyDelete
  2. hahha...animasi ni ler yang menjadi bualan org ramai sekarag ni.!! Faisal tengok tak? Mesti kener tengok..gerenti faisal gelak tebahak2..!!

    ReplyDelete
  3. er...tak tengokk puuunnnn...;P

    ReplyDelete
  4. kenaper tak tengok..muka ipin tu mcm muka yaz sikit...

    ReplyDelete
  5. aik..dah tukar kaler BIRU...mmmm what happen to RED ?? Mmmm animation kartun kartun best kalau tgk ramai ramai la...

    ReplyDelete
  6. Abg Syukur - Saja...nak tukar warna..heheh syahdu sikit...heheh

    ReplyDelete
  7. Sori ek sebab salah letak komen, saja nak ucap ma kaseh kerna meletakkan lagu "sumbang" gidong disini ... Zuer saya linkkan blog kamu ya .. ma kaseh.

    ReplyDelete
  8. gidong- sedap...mesti lag letak. Nanti zuer add kan kamu jugak

    ReplyDelete
  9. Abg adie - biru ....keamanan sejagat

    ReplyDelete

Korang tulis apa2 comment pun...tapi jangan mare ye kalau tetiba jer komen tu tak dipublish kan...Mungkin ada unsur2 fitnah, kutukan dan sewaktu dengannya..Di sini bukan tempatnya...Disini tempat nak bertukar2 pengalaman dan merapatkan hubungan kawan2. Harap maklum...Selamat berblogger...!!!!