Wednesday, October 1, 2008

Dapat Duit Raya Lagi

Hehhehe...Zuer dapat duit raya dari Abg Zuer !!! Heheheheheh

Sampul raya nie nampak macam POLITIK sangat kan ?

12 comments:

  1. hhhahha...kak dib....Jeles ker?

    ReplyDelete
  2. duit raya!!! NAKKKKKKK....!!!!*sambil hulur tangan...

    ReplyDelete
  3. Yazz, ambil lah...senang jer...yazz save jer ke lap top yazz, zuer x kisah...save jer lah

    ReplyDelete
  4. Zuer: tanak yg tu..nak yang BETUL dan SAH NILAI punya...

    ReplyDelete
  5. Yazz, meh datang kl...kata bulan posa ai tu nak turun kl...tak der pun !! huhuhu

    ReplyDelete
  6. Zuer: Boss kedekut tak bg dtg KL..sbb takde training ler..kalau tak, memang ada pi KL...So, kami dok la terperuk kat sini....Hehehe..takpe next time Yazz pi KL, Yazz habaq noh?!

    ReplyDelete
  7. Zuer...

    Bersempena dengan Aidil Fitri tahun 2008 ini, Abang Bear mintak maaf atas segala keterlanjuran .....kita melangkah meninggalkan ramadhan yg barakah dgn berat hatinya di samping gembira menyambut tibanya syawal yg mulia.... semoga persaudaraan kita kekal dan sentiasa dalam redha Allah.....

    Ketupat diletak di atas para
    Rendang diletak di bawah titi
    Andai ada tersilap bahasa
    Maaf dipinta menyusun jari

    Adat jauh kata mengata
    Adat dekat puji memuji
    Andai ada tersilap kata
    Maaf dipinta sepuluh jari

    Sungai disusur sepanjang sehari
    Dalam gelap menangkap ikan
    Kami menyusun sepuluh jari
    Salah dan silap harap maafkan

    Selamat Hari Raya Aidilfitri
    Maaf zahir dan batin dari Abang Bear

    wassalam

    ReplyDelete
  8. Beruang madu, Selamat hari raya...pandai gak BM berpantun ek...

    ReplyDelete
  9. abg adie, heheh...nampak sangat politik kan? abg zuer nie memang org kuat UMNO...uhhhhh..adik dier plak PKR..hehehe

    ReplyDelete

Korang tulis apa2 comment pun...tapi jangan mare ye kalau tetiba jer komen tu tak dipublish kan...Mungkin ada unsur2 fitnah, kutukan dan sewaktu dengannya..Di sini bukan tempatnya...Disini tempat nak bertukar2 pengalaman dan merapatkan hubungan kawan2. Harap maklum...Selamat berblogger...!!!!