Saturday, December 6, 2008

Hadiah dari Kak DIB

Memandangkan seramai 20 staff akan cuti pada hari Selasa depan sempena Hari Raya Aidiladha, Boss (YM) suruh kita orang kejer pada hari nie !! ( Hari sabtu tu!!!). seawal 8.00 pagi dah kener buat kejer...time2 mcm nie selalu tidur lagi !!! ( tu pun kalau tak der kelas pagi)....

Sampai jer kat Office, Zuer tergaget kejap...atas meja ada Hadiah...dr Kak Dib...hehhee..Hadiah menang menjadi pengunjung ker 10, ooo orang ke Blog Kak Dib

Hadiah tu dalam Beq biruuuuu nie !!!

Siap bungkus macam bagi hadiah kawin plak !!! hhuhuhhuhu

jeng 2.......Cawan nie jauh tau...dari China..biler plak kak dib g China? )


Im the lucky guy !!!


Tq....Tq kak Dib...laen kali bagi yang besau lagi k !!!!





6 comments:

  1. Takyah pi China.. kat KL ni pun ada.. Nak hadiah besar? Naik pelamin cepat!! Nanti KakDib bagi hadiah besar. Huhu

    ReplyDelete
  2. Fantastic posting!
    Have a nice week.

    ReplyDelete
  3. ooo...akhirnya dah dapat hadiah 'jauhnya dari china'....ihiks....kalau orang ke 100,000 ape pulak yer...takkan mug je kan...larikk...!!!

    ReplyDelete
  4. wah...ada mat salleh comment blog zuer ler...Have a nice week as well David Santos !!!

    ReplyDelete
  5. ade mug gambo sendiri, ok what??
    nice..

    ReplyDelete
  6. bila tah kak dib nak bg ciktipah cawan yg camtu. tak penah dpt ok! kesian taw...

    ReplyDelete

Korang tulis apa2 comment pun...tapi jangan mare ye kalau tetiba jer komen tu tak dipublish kan...Mungkin ada unsur2 fitnah, kutukan dan sewaktu dengannya..Di sini bukan tempatnya...Disini tempat nak bertukar2 pengalaman dan merapatkan hubungan kawan2. Harap maklum...Selamat berblogger...!!!!