Friday, January 9, 2009

Kari Kepala Ikan...

Kari Kepala Ikan telah dijamah oleh Zuer dan beberapa orang teman (yang kejer belah petang) kat Jalan Kg Attap. Gerai nie kat bawah pokok Ketapang . Sekali rasa Kari kepala ikan nie pasti nak lagi....

Bukan nak berkira sangat lah... tapi Kos makan tengahari nie telah mencecah RM 80.00. Kira ok kan? Kalau nak dibahagikan dengan 5 orang makan, baru jatuh sorang belas- belas jer...

Nampak tak Mulut ikan tu ?



Lauk2 Sampingan

10 comments:

  1. Zuer buat kja lapaq subuh2 sepi'ee ni.. Nampaknya ari ni kja pun nak masak kari ikan lah..

    ReplyDelete
  2. adoi...sedapnye nampak kari tu ngan ayam goreng. dedulu selalu layan kari kepala ikan kt sg wang tu. pehhhh...

    ReplyDelete
  3. salam
    dari nak diet terus tak jadik nengok gambor food ni

    ReplyDelete
  4. nampak sedap..
    penggemar kari betul si zuer ni...
    sama ngan husband dan anak bujang kak putu

    ReplyDelete
  5. dasat tul tgk mulut ikan tuh! hehe....tp zuer, perut dah berbunyik tgk lauk2 tuh sumer! waaaa....

    ReplyDelete
  6. {Mama Ja} so Mama Ja...Dah masak kari tuk hari nir?

    {Cik Tipah} sg wang kat lang maner ek?

    { Cik diet} tak payah lah nak diet2...makan jer apa yang ada...

    {Kak Putu} heheh...yer ker....

    ReplyDelete
  7. kajangmalimerayaublogorangjeJanuary 10, 2009 at 1:07 AM

    ikan tu mati dlm iman tu, nampak cam senyum je mulut dia kan

    ReplyDelete
  8. {Su} su masak lah kari...nanti boleh bagi kawan2

    {Kajangmali} yer lah...mcm citer P remlee plak... Mati Dalam Imannnn

    ReplyDelete
  9. salam,

    lama tak ronda kat kg attap tu. bila tengok kari kepala ikan dengan mulut ternganga tu, teruja lah pula :)

    ReplyDelete
  10. {dr Sam} ermmm singgah2 lah kat Kg Attap. terliur ker?

    ReplyDelete

Korang tulis apa2 comment pun...tapi jangan mare ye kalau tetiba jer komen tu tak dipublish kan...Mungkin ada unsur2 fitnah, kutukan dan sewaktu dengannya..Di sini bukan tempatnya...Disini tempat nak bertukar2 pengalaman dan merapatkan hubungan kawan2. Harap maklum...Selamat berblogger...!!!!