Sunday, February 15, 2009

Upin & Ipin

Masih rindu dengan Upin & Ipin? Gelagat mencuit hati Upin & Ipin membuat Zuer dan kekawan laen menonton wayang malam tadi...Midnight show at Pavilion. Panggung penuh dengan orang...Full house ok !!!..Tiket habis...walaupun Midnite show.


Gelagat Upin & Ipin (Geng) telah mencuit hati penonton dengan gelak ketawa...dari mula sampai ke akhir...Sakit perut Zuer gelak tengok adik beradik nie. Betul Zuer cakap...Anda tak rugi...menonton cerita ini....

Zuer dapat rasa....Target dorang untuk mendapat RM 10 Juta...mungkin tercapai...Percaya lah...

So jangan lupa saksikan Upin dan Ipin !!!!...Bawak isteri, anak, mak, bapak, mak sik, pak cik, nenek, dato...anak buah anda menonton...pasti tak menyesal...!!!!





13 comments:

  1. Chomelnye Upin Ipin siap ada merchandise. :) Kiyut la diorang itu. Nak tgk la nanti. Berapa rating encik Zuer bagi eh?

    ReplyDelete
  2. aku bangga jd anak Malaysia~ Les Copaque tabik spring sama korang.
    gempak2 aku pun ti nak tgk kat wayang xnak tgk cite malaysia yg di PIRATE OF KAPUT YG ORG.

    ReplyDelete
  3. Ada orang pakai aksesori Bandung!! :-)

    ReplyDelete
  4. salam..wahhh tolong promote nampak..ehehehe..teringin nak tengok

    ReplyDelete
  5. salam,
    kalau memang menarik, boleh bawa anak-anak menonton.

    ReplyDelete
  6. sure ke best Upin&Ipin ni?
    mcm was2 jer...hehe.

    ReplyDelete
  7. wahhhh..dah tgk yer zuer...ni yg jeles neh! hehehe...

    ReplyDelete
  8. macam seronok jer...tunggu DVD la gamaknyer...anak2 masih kecil konsentrasi belum tahap tgk wayang hehehehehe..betul tak...betul3x

    ReplyDelete
  9. lum sempat nak g tonton lagi best ke ekk

    ReplyDelete
  10. Cahaya > Zuer bagi....9/10...tu cukup bagus tuh !!!

    ReplyDelete
  11. Kja dah berjanji dgn Adik nak pi tengok Upin Ipin ni.. Lama dah x tengok wayang, sjk citer Mr Bean dulu.. Ni zuer sudah menaikkan semangat kja ni..

    ReplyDelete
  12. upin dan ipin adalah lambang kejayaan usahawan orang melayu.

    ReplyDelete

Korang tulis apa2 comment pun...tapi jangan mare ye kalau tetiba jer komen tu tak dipublish kan...Mungkin ada unsur2 fitnah, kutukan dan sewaktu dengannya..Di sini bukan tempatnya...Disini tempat nak bertukar2 pengalaman dan merapatkan hubungan kawan2. Harap maklum...Selamat berblogger...!!!!